Okategoriserade

Vi får ny delägare & öppnar kontor i Stockholm

By 7 January, 2019 No Comments

Från vänster: Anders Claesson, Fredrik Berggren, Kristofer Andersson, Hampus Lindholm & Tobias Ljunghager

Efter ett spännande 2018 är det dags för One More Family att ta nästa steg. Med det sagt är vi glada att få hälsa Hampus Lindholm välkommen till oss! Hampus kommer kliva in som projekt- och produktionsansvarig i One More Family och går samtidigt in som delägare i bolaget.

Hampus har under det senaste året jobbat som konsult i eget bolag, men kom tidigare från många år som projekt- & produktionsledare på Perfect Noise, BSP Marketing och Skistar.

I samband med att Hampus blir aktiv i bolaget öppnar vi också upp ett kontor i Stockholm. Det är ett steg vi gör för att öka vår redan höga service till våra befintliga kunder – då nästan 80% av våra kunder har huvudkontor i Stockholm. Stockholm är en enormt viktig plats för oss som produktionsbolag att finnas på för nya projekt och med befintliga kunder.

Hampus Lindholm, One More Family AB
”Jag är jättenöjd med beslutet att kliva in som delägare och känner mig oerhört stolt att få bli en del av familjen. Jag ser framemot ett spännande och händelserikt 2019. Jag tror jag kommer komplettera teamet bra med mina kunskaper och erfarenheter från tidigare jobb”

Kristofer Andersson, Partner & VD,  One More Family AB,
” Vi är oerhört glada att Hampus kliver in i familjen och stärker upp bolaget. Hans erfarenhet inom produktion och projektledning är precis vad vi letat efter. Hampus passar perfekt in i det nya One More Family som vuxit fram det senaste året. Med Hampus vid rodret för vårt nya Stockholmskontor så är jag övertygad om att kunderna kommer märka en ökad närvaro från One More Family i Stockholmsområdet.