Nu är det klart att Carlsberg Sverige och One More Family har tecknat en affärsmässig överenskommelse som sträcker sig över tre år. De långsiktiga avtalen berör logistik och produktion.

Logistikavtalen gäller för lager och transport av kylskåp för festivaler, mässor och event i Sverige samt lagerhantering av event- och mässmaterial för Carlsberg.

Det andra avtalet ger One More Family som produktionspartner möjligheten att producera material för Carlsberg Group i Sverige och Norge. Det kan vara allt från event, mässor, festivaler, restauranger och barer.

Där är One More Family ett av de utvalda nordiska bolagen med produktionsrättigheter.

Martina Lorentzson, Brand Experience Project Manager, Carlsberg Sverige AB

” Jag/mina kollegor ser framemot att tillsammans med ert starka team jobba fram härliga produktioner till kommande event och sponsorskap för våra varumärken.

  Vi välkomnar varmt One More Family till Carlsbergfamiljen. ”

Johan Lundemo, Projektledare och kundansvarig Carlsberg Sverige, One More Family AB 

”Det ska bli riktigt kul att börja jobba ihop med Carlsberg Group. Att kunna skriva tre stora avtal med en av världens största dryckesleverantörer i de här tiderna känns extra stort. Alla på firman har varit inblandade på ett eller annat sätt för att landa avtalen med Carlsberg Group. Ett riktigt teamwork som genomstrålar One More Family sen dag ett!”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Claesson, Grundare One More Family AB

Mail: anders@onemorefamily.se