Okategoriserade

Ny VD

By 3 August, 2020 No Comments

One More Family väljer att göra ett strategisk byte av bolagets VD.

Nuvarande VD, Anders Claesson, som också är en grundare till bolaget, lämnar över rollen till Hampus Lindholm. Hampus kommer senast från rollen som Head of production och partner i bolaget sedan 2 år tillbaka.

Anders Claesson, grundare , One More Family AB 

”Mina tankar började förra våren när bolaget dubblade både omsättningen och personalstyrkan och vi gick mot en prognos för 2020 med en omsättning på 40 miljoner. Redan 2015 när jag kom med idén för bolaget till Kristofer och Tobias, kände jag att när vi når en viss omsättning ska jag lämna över till en person som är mer lämpad att driva det dagliga arbetet som VD.

I vintras påbörjade jag och Kristofer arbetet med vem som skulle kunna axla rollen som VD efter mig, och när i tiden. Vi beslutade oss efter detta, att är det någon tid vi ska ge en ny person chansen att bygga upp en egen struktur för bolaget och ta nästa steg, så är det nu.

Jag är oerhört glad att Hampus tackade ja till vårt erbjudande att ta över som VD för bolaget och är väldigt övertygad om att han kommer göra ett fantastiskt jobb. Min uppfattning är att han är den bäst lämpade att förfina vår verksamhet och ta oss till nästa nivå. Han är enormt strukturerad, noggrann, har lång erfarenhet i branschen, och har på snart 2 år som delägare i bolaget också en väldigt bra inblick och kunskap i vad vi är och kan göra.

Jag kommer stanna kvar i bolaget som majoritetsägare ihop med Kristofer. Mina arbetsuppgifter framöver kommer vara fokuserade på att vara eldsjälen i bolaget som ansvarar för allt ifrån arbetskultur, vårt DNA, våra framtidsvisioner, marknadsföring och vårt arbete med våra största nuvarande och framtida kunder. Jag kommer också sitta kvar i styrelsen och arbeta med de strategiska bitarna ihop med Kristofer. Jag kommer vara minst lika aktiv som jag alltid varit!”

Hampus Lindholm, VD , One More Family AB 

”Jag känner mig både hedrad och stolt inför att ta över rollen som ny VD efter Anders. Att ha på en så kort tid byggt upp förtroendet hos både anställda och delägare i bolaget som nu har lett till denna möjlighet känns väldigt kul och utvecklande. Det blir en spännande utmaning att ta oss igenom slutet av corona (covid-19) pandemin och situationen som den satt oss och hela branschen i. Vi kommer jobba på att komma tillbaka till den stabila tillväxt vi hade innan utbrottet. Jag kommer fokusera på att få ett strukturerat arbetsklimat för våra anställda med en tydlig resursfördelning mellan bolagets olika delar. ”