Okategoriserade

Familjen växer och söker personal

By 19 February, 2021 No Comments

Produktionsledare i Stockholm. 

En produktionsledare ansvarar för att ta kundens projekt i hamn. Du ser till att idéer från ritbordet förverkligas på ett sätt som möter kundens förväntningar. Du hanterar arbetsfördelning, budget, ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade projekt hela vägen!  Du är också den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunden, leverantörer och partners.

Som produktionsledare så ansvarar du för att leda interna och externa produktioner. I samråd med projektledare, produktionschef, VD och andra kollegor planerar du genomförandet av våra produktioner och säkerställer att de levereras i rätt tid, på rätt plats och med hög kvalitet.

Rollen som produktionsledare innebär att du har mycket varierande arbetsuppgifter och varje dag är olik den andra. Du kommer att hantera flera produktioner samtidigt vilket såklart också krav på din flexibilitet och prioriteringsförmåga. Utmaningar som dyker upp längs vägen lyfts i arbetsgruppen och till din hjälp har du hela företaget att bolla idéer med. Det är viktigt att du är en tydlig kommunikatör samt en lagspelare.

Tjänsterna är heltid med 6 mån provanställning. Schemalagd obekväm arbetstid förekommer regelbundet. B-körkort är ett krav. Du måste vara bosatt i Stockholm.

Skicka ansökan med ett personligt brev och CV till personal@onemorefamily.se

Lagerarbetare Gällstad. 

Till vår terminal och tredjepartslogistik i Gällstad söker vi en person som jobbar direkt under lageransvarig för att utveckla logistiken. 

Tjänsten kommer innebära varierande arbetstider beroende på säsong och variation av arbetsuppgifter med plock & pack, logistikplanering och en del mindre montage. All tidigare erfarenhet av logistik och transport är meriterande. Körkort är ett krav.

Du kommer ha stort eget ansvar och mycket direktkontakt med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du mycket noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Tillträde sker efter överenskommelse, men senast 1 Maj.

Skicka ansökan med ett personligt brev och CV till

personal@onemorefamily.se