Okategoriserade

FAMILJEN VÄXER OCH BEHÖVER FLER MEDARBETARE!

By 14 August, 2019 No Comments

Till våra nya kontor i Göteborg och Stockholm söker vi nu produktionsledare.
En produktionsledare ansvarar för att leda team och kund i ett projekt. Du ser till att idéerna tas vidare från ritbordet på ett sätt som möter kundens förväntningar på bästa sätt. Du hanterar arbetsfördelning, budget, ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade projekt hela vägen. Du är också den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunden, leverantörer och partners.
Som produktionsledare ansvarar du för att leda interna och externa produktioner. I samråd med produktionschef, VD och kollegor planerar du genomförandet av våra produktioner och säkerställer att de levereras i rätt tid, på rätt plats och med hög kvalitet.
Rollen som produktionsledare innebär att du har mycket varierande arbetsuppgifter och varje dag är olik den andra. Du kommer att hantera flera produktioner samtidigt vilket såklart också sätter krav på din flexibilitet och prioriteringsförmåga. Utmaningar som dyker upp längs vägen lyfts i arbetsgruppen och till din hjälp har du hela företaget att bolla idéer med. Det är viktigt att du är en tydlig kommunikatör samt en lagspelare.
Tjänsterna är heltid med 6 månaders provanställning. Schemalagd obekväm arbetstid förekommer regelbundet. B-körkort är ett krav. Du måste vara bosatt i Stockholm eller Göteborg.
Skicka ansökan med ett personligt brev och CV till anders@one-more.se